Zvěřina
- Jelen na pepři
- Ragú ze zvěřiny
- Srnčí paprikáš
- Zvěřina na jehle
- Preburdin bažant
- Kanec
- Divočák na pivě
- Kančí biftečky
- Lovecký hrnec ala Banana
- Srnčí plátek
- Srnčí perkelt
- Pečené plátky ze zvěřiny
- Daňčí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví
- Lovecká roláda ze srnčího (jeleního) masa
- Píseň divočiny
- Bažant s koňakem a kaštanovým pyré
- Jelení řízky na cibulce
- Ražniči z divočáka
- Dušený bažant s jablky a ananasem
- Srnčí řízky na červeném víně
- Srnčí řízky se žampionovou omáčkou a rybízovým kompotem
- Jelení hruď s bílou křenovou omáčkou
- Divočák s brusinkovou omáčkou
- Bažant pečený na ovoci
- Vařená perlička s bylinkově-octově omáčce
- Perlička s pomerančovým likérem
- Křepelky s višněmi
- Křepelky na pytlácky způsob
- Jelení svíčková na roštu s domácími knedlíky
- Jehněčí kotlety s houskovým knedlíkem a kaší z červeného zelí