Ryby
- Kapr dle Petra Voka
- Platýs po francouzsku
- Filé zapečené s česnekem a vejci
- Kapr v aspiku
- Losos oši-dzuši
- Treska v sýrovém těstíčku
- Vánoční kapr na šalvěji
- Kapr s jablky a paprikou
- Filé se zeleninou
- Platýs na slanině
- Londýnský úhoř
- Římská půlnoc
- Pečené roládky z pangase - sumeček žraločí
- Mořská štika se zeleninou
- Tuňák na oleji v boloňské omáčce (tonno sott´ olio in salsa alla bolognese)
- Platýs vařený v páře s okurkou
- Losos v bramborové kůrčičce
- Kapr na černo
- Losos v žampiónové omáčce se zeleným pepřem
- Kořeněný tuňák v ráji
- Žralok na roštu
- Smažený kapr
- Candát na rýži se smetanou
- Kapr v pivním těstíčku
- Skotská treska Finnan haddie
- Ryba na černo
- Kapr namodro
- Kapr zapečený v sýrové omáčce
- Smetanové zapečené file
- Rybí karbanátky pro děti