Ryby
- Treska s pikantní omáčkou
- Marinovaný žralok
- Rybí paprikáš
- Kapr dušený podle babičky
- Kavkazský kapr
- File po Finsku
- Mořské filé na másle
- Jarouškova rybička
- Pečená treska s ořechy
- Bratislavský kapr se šunkou
- Kapr po mlynářsku
- Štičí sekaná
- Makrela na červeném víně
- Dušená štika
- Polská pečená štika
- Nákyp z rybího filé
- Bramborový pangas se salátem
- Sumec na německý způsob
- Perkelt z kapra
- Jemný okoun s cibulovou nádivkou
- Dalmátský guláš z úhoře
- Losos s křenovou omáčkou
- Treska s bylinkami
- Podunajské kapří karbanátky
- Kapr po Novohradsku
- Pečený kapr
- Zapečená rajčata s tuňákem
- Candát na bylinkové omáčce
- Pstruh na másle
- Moskevský kapr