Skopové, telecí a jehněčí maso
- Pikantní telecí dušená játra po Indonésky (hati masak bumbu)
- Telecí maso zapečené v rýži
- Novoborská telecí kýta
- Jehněčí kostičky s fazolovými lusky
- Bobotie
- Telecí kotletky s parmezánem
- Telecí na másle
- Telecí rolka
- Telecí maso na žampionech
- Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou
- Skopové plátky na majoránce
- Pikantní pečená skopová kýta
- Jehněčí plec s citrónem
- Telecí plátky na slanině
- Skopové s jarní cibulkou
- Dušená jehněčí kýta
- Telecí řízky po boloňsku
- Čínské skopové nitky na zelenině
- Zadělávané telecí
- Jehněčí kotletky v krustě
- Indické skopové kari
- Pečené jehněčí kotlety
- Telecí žebírka s banány a rajčaty
- Indické kasuletové hody
- Telecí maso se smetanou a fazolkami
- Skopové saté s arašídy
- Pikantní telecí kýta
- Telecí ragú s houbami
- Telecí karbanátky
- Plněné houbové taštičky s telecím masem