Skopové, telecí a jehněčí maso
- Telecí medailonky se salátem
- Půlnoční chlebíček
- Plněná vepřová svíčková
- Mladé pečené jehněčí
- Telecí řízky v rajčatové omáčce
- Jehněčí žebírka v županu na italský způsob
- Calzone s masem a gorgonzolu
- Zapečené jehněčí kotlety
- Máslové telecí řízky se slaninou
- Máslové telecí řízky se šunkou
- Telecí karbanátky s houbami a houbovou omáčkou
- Telecí řízky v jemné zeleninové Smetanové omáčce
- Skopové maso se zeleninou
- Grilované telecí kotlety na hrášku
- Telecí kotlety na modenský způsob
- Telecí s česnekem a rajčaty
- Jehněčí kotlety po provensálsku
- Jehněčí roláda s fazolkami
- Pečené rolované skopové stehno
- Pečeně ze skopového stehna
- Jehněčí na jehle
- Jehněčí maso na paprice
- Telecí řízky v rozinkovým těstíčku
- Skopový pilaf
- Telecí řízky s jablky a plísňovým sýrem
- Telecí filé na pomerančích
- Telecí maso se sušeným ovocem
- Vařené skopové
- Stroganov
- Marinovaná jehněčí korunka