Skopové, telecí a jehněčí maso
- Telecí nudličky s olivami
- Telecí pikantní směs
- Indonéské skopové saté se sójovou omáčkou
- Telecí plátky na žampiónech
- Skopové kormah
- Telecí maso na víně
- Skopové kostičky s rýžovými nudlemi
- Plněná cibule
- Zadělávané telecí se zeleninou
- Telecí plátky na sardelích
- Telecí maso na másle
- Skopový kebab v pita kapse
- Veronská telecí žebírka
- Telecí roláda s okurkami
- Telecí s černou fazolí
- Telecí ragú s chřestem
- Přírodní telecí řízek
- Jehněčí se sýrovou polentou
- Jehněčí na rozmarýnu
- Jehněčí korunka s kukuřičnými plackami
- Dušené jehněčí plec se zeleninou
- Telecí nudličky s kedluben
- Telecí rolky
- Jehněčí žebírka na bylinkách
- Telecí na smetaně
- Plněné řízky z jehněčího masa
- Telecí kotlety v sýrové kůrce
- Jehněčí řízky s bylinkami
- Osso Bucco se žampiony
- Jadranské jehněčí