Jehněčí maso na paprice
5.9.2012
¾ kg jehněčího masa, 150 g cibule, 80 g másla, 30 g hladké mouky, 10 g sladké červené papriky, 4 PL vývaru, 3 stroužky česneku, 3 lžíce rajčatového protlaku, sůl
Jak na to:Očištěnou a nakrájenou cibuli orestujte na másle, přidejte kousky jehněčího masa a osmahneme. Potom je poprašte hladkou moukou a mletou červenou paprikou, osolte, zalijte vývarem a duste do měkka. Před dokončením přidejte prolisovaný česnek a rajčatový protlak. Krátce povařte.
Podávejte s rýží a ozdobte petrželkou a oreganem.
Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na zelenině, Jehněčí plec s citrónem