Jehněčí maso na paprice
Potřebujeme:750 g jehněčího masa, 150 g cibule, 80 g másla, 30 g hladké mouky, 10 g sladké červené papriky, čtyři lžíce vývaru, sůl, tři stroužky česneku, tři lžíce rajčatového protlaku
Jak na to:Očištěnou a nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a osmahneme.
Pak je poprášíme hladkou moukou a mletou červenou paprikou, osolíme, zalijeme vývarem a udusíme doměkka. Před dokončením přidáme prolisovaný česnek a rajčatový protlak. Krátce povaříme.
Jehněčí maso na paprice podáváme s rýží a ozdobíme nakrájenou petrželkou a oreganem.
Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na zelenině, Jehněčí plec s citrónem, Dušená jehněčí kýta