Jehněčí plec s citrónem
26.11.2010
jehněčí plec, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce oleje, sůl, 2 lžičky sladké papriky, 4 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce sekané petrželky, pepř, vývar z masoxu
Jak na to:Jehněčí maso pokrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a na stejném oleji osmahneme nasekanou cibuli a plátky česneku. Přidáme sladkou papriku, nasekanou petrželku, citrónovou šťávu a maso, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme doměkka. Stále vše podléváme, aby se maso nepřipalovalo. Před dokončením omáčku vydusíme na tuk.
Podobné recepty:Hovězí maso s citronem, Dušené jehněčí plec se zeleninou, Jehněčí maso na zelenině, Jehněčí žebírka na bylinkách, Dušená jehněčí kýta