Hovězí maso s citronem

Potřebujeme:

75 dkg hovězího masa (plec), 5 dkg másla, 1 cibule, 10 dkg žampionů, kmín, ½ citrónu, 1 PL mouky, 1 žloutek, sůl

Jak na to:

Plec uvařte a nakrájejte na plátky. Na jemno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a přidejte plátky hovězího masa, na plátky nakrájené žampiony a kmín. Maso opečte z obou stran. Poprašte moukou a nechte opražit. Podlijte teplou vodou, osolte a pokapejte citronem a nakonec vmíchejte žloutek. Na talíři maso obložte vařenou zeleninou a přelijte žloutkovou omáčkou. Podávejte s bramborami.

Podobné recepty:

Křenová omáčka, Hovězí maso s křenovou omáčkou, Hovězí polévka s těstovinami, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Košiarske svíčkové řezy