Skopové maso se zeleninou
15.10.2012
½ kg vykostěného předního skopového masa, olej, 2 cibule, 1 stroužek česneku, 1 PL rajského protlaku, 1 lžička mleté červené papriky, kousek feferonky, 250 g mražené míchané zeleniny, 200 g brambor, majoránka, pepř, sůl
Jak na to:Maso omyjte, odblaníme, zbavte tuku a nakrájejte na kostky. V tlakovém hrnci na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte prolisovaný česnek, protlak, maso, poprašte mletou paprikou, osolte, opepřete, promíchejte. Přidejte feferonku, zeleninu, na kostičky nakrájené brambory, zalijte 2 dl horké vody, tlakový hrnec uzavřete a duste 15 min. Nakonec dochuťte majoránkou.
Podobné recepty:Skopové po tirpácky, Skopové plátky na majoránce, Skopové maso na česneku a bramborách, Skopové dršťky, Skopové na roštu