Telecí karbanátky
3.9.2008
1/2 kilogramu telecí plece, sůl, mletý pepř, 1 houska, 3 lžíce mléka, 20 gramů cibule, 30 gramů másla, 2 vejce, 80 gramů strouhanky, zelená petrželka
Jak na to:Telecí maso umeleme, osolíme, opepříme přidáme k němu v mléce namočenou a dobře vymačkanou housku, najemno nasekanou cibulku, máslo, nasekanou zelenou petrželku, vejce a jemnou strouhanku. Hmotu pečlivě promícháme, připravíme si z ní karbanátky a na rozpáleném tuku z obou stran osmažíme. Podáváme se salátem nebo špenátem.
Podobné recepty:Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Telecí řízky po boloňsku, Telecí karbanátky s rajčatovou omáčkou, Držkové karbanátky