Ryby
- Šneci z filet
- Kapr na hrobečku
- Pečená makrela s pomerančovou nádivkou
- Kapřík po maďarsku
- Rýže s tuňákem
- Marinovaný pečený úhoř
- Čínské filé s rýží
- Rybí guláš
- Vařený losos s kořeněnou omáčkou
- Tuňák zapečený s brambory a brokolicí podle Ditky
- Kapr v lososové marinádě
- Treska ve vínovém těstíčku
- Plněný pstruh
- Zeleninová kaše s rybou
- Pstrúžek z našého potoka
- Mexický marinovaný kapr
- Pikantní kapr
- Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem
- Filé se zeleninou
- Vysněný kapr
- Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
- Sladkokyselý kapr
- Treska po benátském způsobu
- Losos s bramborovými noky, špenátem a sýrovou omáčkou
- Tuňák s pórkem
- Úhoř z Chang-čou
- File z morske stiky na vine
- Mečoun s okurkovou zálivkou
- Úhoř na šalvěji
- Zapečená ryba