Ryby
- Plněný kapr
- Kapří ragů
- Rybí haše
- Filé s lučinou
- Rybí ragú
- Treska se zeleninkou na másle zapečené ve vajíčku
- Makrela na řecký způsob
- Kapr po mohamedánsku
- Treska na česneku a slanině
- Štika s hořčičnou omáčkou
- Zapečené filé
- Vařená ryba se zeleninou a křenem
- Mořský jazyk s petrželovou omáčkou
- Rizoto se špenátem a lososem
- Jeseter smažený
- Pstruh s mandlemi
- Novoborská štika s pórkem
- Středomořská treska
- Dušený losos na másle
- Moskevský candát
- Rybí filé s bylinkami-4 dětské porce
- Filé na kmíně
- Sushi nadívané aju
- Pstruh se zeleninou
- Zapékaný tuňák
- Zapečené filé
- Zapečené rybí filé
- Štika se šlehačkou
- Rybí palce na banánu s medem
- Neapolský dušeý kapr