Ryby
- Candát na másle
- Pstruh na smetaně
- Cejn dušený v cibuli
- Kapr na bílém víně
- Finský úhoř
- Zapékané filé
- Pstruh podle uzenáře
- Kapr dle petra voka
- Losos s řeřichovým krémem
- Maďarský perkelt z tolstolobika či jiných ryb
- Rostocká marinovaná makrela
- Pstruzi s kari kořením
- Pstruh s ořechovou omáčkou
- Ryby se zeleninou
- Úhoř z an-chuej
- Zapečené filé
- Losos na víně
- Kapr načerno
- Zapečené filé
- Smažená makrela
- Zapečená treska
- Treska na zelenině se smetanou
- Rybí haše
- Losos s bazalkovou omáčkou
- Kapr trochu jinak
- Treska dušená na zelenině
- Zapečené filé na zelenině
- Rizoto s rybičkami v oleji
- Losos s bazalkovou omáčkou
- Ryba s citrónem a květákem