Ryby
- Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem
- Kuličky ze štičího masa
- File pod zeleninovou peřinkou
- Kapr na víně
- Okoun na česneku
- Kapr v alobalu
- Manželčino překvapení
- Kapr na šlehačce
- Filé na slanině
- Zapečené rybí filé s anglickou slaninou
- Candát na portugalský způsob
- Výborný losos
- Filety z tresky s rajčaty
- Grilovaný losos na limetách
- Candát se špenátem
- Pikantní filé
- Pečená treska s bílou omáčkou
- Kapr na slanině se žampiony
- Candát s jemnou petrželkovou omáčkou
- Okoun s vejci
- Opékaná parmice
- Pstruh s mandlemi
- Vařená ryba s hráškovým pyré a dušenou karotkou
- Gratinovaný losos s hlívou ústřičnou
- Filé pečené se smetanou a hořčicí
- Rybí filé se zeleninou
- Platýz v šafránové omáčce
- Treska ve směsi zeleniny
- Rybí krokety se žampiony
- Gratinované francouzské filé