Filé pečené se smetanou a hořčicí

9.9.2008
Potřebujeme:

600 g rybího filé, 0,25l sladké smetany, 2 lžíce hořčice (lepší je chuťově výraznější), 40g másla, sůl, pepř, 1 lžička citrónové šťávy, petrželová nať a tuk na vymazání

Jak na to:

Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly. Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem.Do smetany zašleháme hořčici, přidáme lžíci sekané petrželky, citrónovou šťávu, zamícháme a lžící naléváme na filé. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.

Podobné recepty:

Rybí filé se smetanou, Filé se sýrem a smetanou, Gratinované francouzské filé, Zapékané rybí filé se zeleninou a smetanou, Rybí filé po vídeňském