Rybí filé po vídeňském

18.9.2012
Potřebujeme:

4 tenké porce rybího filé, 5 dkg slaniny, 8 dkg sterilizovaných okurek, máslo, 1, 5 dl zakysané smetany, hořčice, 5 dkg tvrdého sýra, citron, sůl

Jak na to:

Opláchnuté porce rybího filé osolte a pokapejte citronovou šťávou. Jednu porci vložte do vymazaného hrnce, pokapejte trochou rozmíchané smetany, poklademe plátek slaniny, potřete hořčicí a jemně pokrájenou okurkou. Pak něj položte stejným postupem zbývající porce. Nakonec přelijte smetanou a pečte 30 min. ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podávejte s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Zapékané filé, Smažené rybí filé v kokosu, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Rybí filé na roštu