Treska na zelenině se smetanou

6.5.2008
Potřebujeme:

1 kg filé z Tresky, 1 pytlík mražené zeleniny hrášek, kukuřice, mrkev, 400ml smetany 12%, 400g tvrdého sýra, 1 cibule, 1/2 másla, brambory, pepř, sůl, česnek, paprika

Jak na to:

Na dno hlubšího pekáče poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme zeleninou, posolíme, poklademe plátky másla. Filé z tresky poklademe na zeleninu, okořeníme. Brambory neoloupané, nakrájené na kolečka, poklademe na filé. Posolíme. Posypeme nastrouhaným sýrem a vše zalijeme smetanou. Plech dáme do předehřáté trouby cca 200°C na cca 40minut. Zkusíme jestli jsou brambory měkké a můžeme podávat.

Podobné recepty:

Zapékaný kapr nebo treska, Treska trochu jinak, Dip k zelenině, Zapečená treska, Dušené okurky se smetanou