Pstruh s mandlemi

24.6.2008
Potřebujeme:

2 pstruhy, 100 g mandlí, smetanu, sůl, pepř, citron a petržel

Jak na to:

Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Očištěného a omytého pstruha posolíme a opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme do máslem vymazané pečící misky, posypeme polovinou mandlí a zvolna pečeme v troubě, podle velikosti asi 20 minut. Na pánvi na másle zpěníme zbytek mandlí, zalijeme smetanou, osolíme, opepříme, povaříme a zjemníme žloutkem. Hotovou omáčkou pstruha přelijeme.Dobrou chuť všem

Podobné recepty:

Pečený pstruh s mandlemi, Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou, Pstruh s mandlemi, Pstruh plněný sekanou petrželkou, Pstruh s mandlemi