Zapékaný tuňák

4.6.2008
Potřebujeme:

500 g tuňáka, 100 ml koňaku, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička cukru, půl lžičky soli, 1 oloupaný citrón, 1 lžíce oleje.

Jak na to:

Do ohnivzdorné zapékací misky vymazané olejem urovnáme plátky tuňáka a zalijeme koňakem, sójovou omáčkou, posypeme cukrem a solí. Navrch dáme plátky citrónu zbavené kůry. Dáme do vyhřáté trouby. Hned jak se šťáva začne vařit, plátky citrónu obrátíme. Zapékáme 20-30 minut.
Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Tuňák s bramborami, Tuňák s tvarohem, Omeleta s tuňákovou pastou, Tortellini, tuňák a kopr, Tuňáková pomazánka na topinky