Pikantní kapr

9.12.2008
Potřebujeme:

Naporcovaný kapr,sůl, kmín, grilovací koření,hořčice česnek, nakrájená cibule,máslo (nebo rama)

Jak na to:

Porce kapra osolíme, okmínujeme, posypeme grilovacím kořením. Pekáček vymažeme máslem,pak hořčicí.Kapra dáme do pekáčku kůží nahoru (my přidáváme hořčici ještě mezi jednotlivé dílky kapra). Navrch potřeme prolisovaným česnekem - asi jeden větší stroužek na jednu porci kapra a zasypeme pokrájenou cibulí tak, aby kapr nebyl vidět.Poklademe plátky másla (dávám asi 1 malou lžičku na každý dílek ) a upečeme v troubě.My ho jíme jen s chlebem,ale dá se i s bramborem.

Podobné recepty:

Pikantní kapr, Kapr po mlynářsku, Kapr na modro, Kapr na jablkách, Kapr na zázvoru