Srnčí paprikáš

20.4.2008
Potřebujeme:

1,5 kilogramu srnčí kýty, 150 gramů sádla, 3 cibule, 3 rajčata, 2 lžíce papriky, 3 zelené papriky, sůl, pepř

Jak na to:

Srnčí maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nasekáme na drobno a osmažíme na sádle. Pánev sundáme z ohně, přidáme mletou papriku a maso. Chvilku osmažíme, potom podlijeme, osolíme, opepříme a na malém plameni dusíme asi hodinu. Co chvíli promícháme a podléváme vodou, aby se nepřipálilo. Na konec přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na kostky nakrájené rajče a dusíme ještě čtvrt hodiny. Podáváme s těstovinami nebo například haluškami.

Podobné recepty:

Lovecký jagárek ze srnce, Srnčí paprikáš, Srnčí medailonky s drceným bramborou, Slaný závin, Srnčí šašlíček