Divočák na pivě

11.12.2010
Potřebujeme:

600g bůčku z divočáka, 50 g tuku, 40 g hladké mouky, 1 dl 12° piva, 1 cibule, kmín, nové koření, muškátový oříšek, hovězí vývar, sůl

Jak na to:

Příprava:Na rozpáleném tuku osmahneme nakrájenou cibuli s kmínem. Vložíme maso, nakrájené na kostičky a za stálého míchání dusíme ve vlastní šťávě, do vysmahnutí. Poté zalijeme vývarem, ochutíme solí a okořeníme zbylým kořením. Dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku a zaprášíme moukou. Osmahneme a zalijeme pivem, povaříme. Omáčku procedíme na maso, ještě chvíli povaříme a podáváme.

Podobné recepty:

Buřty na pivě, Kuře na pivě, Divočák s brusinkovou omáčkou, Špekáčky na černém pivě, Buřty na pivě