Ražniči z divočáka

20.10.2011
Potřebujeme:

½ kg masa z divočáka, 200 g uzené domácí klobásy, 150 g uzené slaniny, 3 cibule, 3 jalovce, citrónová šťáva, olej
Česneková pasta:, 2 stroužky česneku, mletá červená paprika, drcený pepř, sůl, máslo

Jak na to:

Maso omyjte, odblaníme, nakrájíme na kostičky a potřete olejem, ve kterém jste rozmíchali citrónovou šťávu a utlučený jalovec. Na několik hodin odložte na chladné místo. Klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na větší kostky, cibuli na čtvrtky a rozeberte na lupínky. Na dřevěné špejle střídavě napichujte klobásu, maso, slaninu a cibuli. Hotové ražničí potřete česnekovou pastou, osmahneme na rozehřátém oleji a upečte ve vyhřáté troubě. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninovými saláty.
Česneková pasta: Česnek přetlačte a vymíchejte se solí, máslem, pepřem a červenou paprikou.

Podobné recepty:

Ražniči z divočáka, Maďarský guláš z divočáka, Soté z divočáka, Ražničí, Smetanová polévka z divočáka