Zvěřina
- Zvěřina na smetaně
- Srnčí řízky v marinádě
- Jelení kýta ve víně
- Koroptve dušené se zázvorem
- Bažant pečený s jablky
- Jehněčí maso na paprice
- Jelení medailonky se šípkovou omáčkou
- Srnčí řízky na žampionech
- Ražniči z divočáka
- Oblíbené srnčí
- Medailonky ze zvěřiny s zeleným pepřem
- Srnčí řízek na másle s borůvkami
- Divočák s červeným vínem
- Myslivecká roláda
- Minutky z jelena
- Srnčí nebo mufloní stehno na staročeský způsob
- Plněný bažant
- Srnčí šašlíček
- Bažant na slaninu
- Bažant na smetaně
- Zvěřinové závitky na jalovci
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou
- Srnčí paprikáš
- Srnčí šašlik