Zvěřina na jehle

22.4.2008
Potřebujeme:

500 gramů libového masa ze zvěřiny (srnčího, jeleního, atd.), 100 gramů menších tvrdých rajčat, mladé žampiony, cibule, tlučený jalovec, mletý nebo drcený pepř, sůl

Jak na to:

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme potřeme tlučeným jalovcem. Napichujeme na kovové jehly nebo špejle střídavě s plátky cibule, žampiony a kousky rajčat. Můžeme přidat i kousky šunky. Maso opékáme ze všech stran nejlépe na roštu nebo na grilu, nakonec pokapeme olejem. Můžeme však péci i na oleji na pánvi. Na talíři posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.

Podobné recepty:

Zvěřina na smetaně, Jehněčí na jehle, Zvěřina na smetaně, Grilované mušle na jehle, Hlíva na jehle