Vepřové maso
- Pečené maso s mandlově-bylinkovou kůrkou
- Vepřová svíčková v houbové omáčce
- Plněné vepřové koleno
- Vepřové kotlety
- Záhorák z vepřového masa
- Řeznický křest
- Vepřový bůček s ořechovou nádivkou
- Zapečené kotlety s jablky
- Ďábelská krkovička
- Vepřová svíčková s citronem
- Smažený vepřový řízek plněný šunkou a sýrem
- Vepřové kotlety s olivami
- Pečené maso na pivě s kmínem
- Plněné vepřové maso na sladkokyselou
- Kotlety Santa Clara
- Vepřový jateční "zajíc"
- Kořeněná specialita
- Minutka z vepřového masa
- Šťavnaté řízky
- Krkovička s gulášovou šťávou
- Vepřová kýta s mrkvovou omáčkou
- Vepřové nudličky s medem
- Zapečené vepřové řízky s medem
- Česnekové řízky
- Živánska
- Ďábelská roštěná
- Vepřový bůček s bambusovými výhonky
- Vepřové filety na houbách
- Vepřová rolka v sezamové krustě
- Vepřová panenka v sezamové krustě s dijonské omáčkou a fialovými bramborami