Zapečené vepřové řízky s medem
3.8.2012
4 vepřové řízky, sůl, pepř, 1 jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky sýra, estragon, 2 PL medu, máslo, olej
Jak na to:Vepřové řízky vyklepeme, na okrajích nařízneme a po obou stranách opečeme. Vložíme do máslem vymazané zapékací mísy, osolíme a opepříme. Potom je polijeme medem, posypeme estragonem, překryjeme kolečky jablek, plátky šunky a opět kolečky jablek. Na jablka uložíme plátky sýra, polijeme medem a pečeme 15 - 20 min. při 180 ° C. Posledních 5 min. zvýšíme teplotu na 200 ° C. Podáváme s pečenými bramborami.
Podobné recepty:Zapečené vepřové řízky s medem, Vepřové steaky s medem, Zapečené řízky, Vepřové řízky s jablky, Vepřové na česneku