Vepřové maso
- Kovářské kotlety
- Vepřová pečeně, knedlík a zelí na modro
- Kotleta v alobalu
- Vepřové plátky v kečupu
- Pastevecká kýta
- Kotlety na moravance
- Vepřové na kmíně
- Vepřová panenka v lístovém těstě
- Perkelt dle Petra Voka
- Šči
- Panenka na švestkách
- Vepřové maso v balijském stylu
- Tvarůžková čína
- Vepřové kotlety v marinádě roštáky (6 osob)
- Mlsouni z kotlet
- Vepřové maso na smetaně
- Kanadská pečeně
- Roláda z mletého bůčku
- Maďarský perkelt
- Pivovarská pochoutka
- Studený bůček
- Pikantní bůček
- Pradědovo tajemnství
- Bůčková tlačenka
- Vepřové plátky na majoránce
- Ještědský kotlet
- Vepřové maso se zeleninou a houbami
- Královské řízky
- Zapečené kotlety se zeleninou
- Řízky pantáty Třísky