Studený bůček

15.12.2008
Potřebujeme:

Bůček(záleží na nás jaké množství),sůl,pepř,česnek,červená paprika sladká,alobal

Jak na to:

Bůček dáme do vody a vaříme do změknutí(já vařím asi 15 minut v tlakáči) vaříme s trochou soli,celým pepřem a můžeme přihodit česnek.Po uvaření vytáhneme kosti a odkrojíme kůži a necháme vychladnout.Mezitím oloupeme dostatečné množství česneku rozmačkáme ho přidáme sůl(dost soli) a červenou papriku)dost,aby to bylo červené) a trochu pepře ,eventuelně i pálivou papriku.Také trochu vody ,aby to bylo řidší.Potom maso popatláme tou česnekovou pastou ze všech stran a každý kus zabalíme do alobalu.Dáme do lednice a necháme alespon 2 až 3 dny.Čím déle tím lépe je proležený.Potom krájíme na plátečky a pojídáme s chlebem a okurčičkou.

Podobné recepty:

Vepřový bůček s bambusovými výhonky, Studený Eskymák, Pečený bůček na vietnamský způsob, Bůček plněný ovocem, Pečený bůček s kůží