Pečený bůček na vietnamský způsob

Potřebujeme:

500 g přerostlého vepřového bůčku, olej, sůl, polévkové koření Maggi klasik, feferonky, česnek, citron

Jak na to:

Umytý bůček předvaříme cca 30 min. Po uvaření ho vyjmeme a necháme vychladnout. Vložíme ho do pánve a smažíme za neustálého otáčení ze všech stran dozlatova. Takto do křupavá upečený bůček nakrájíme na tenké plátky. K menu připravíme speciální omáčku zhotovenou z Maggi koření, citronové šťávy a česneku. Při podávání bůček namáčíme do připravené omáčky nebo jej na talíři touto omáčkou polijeme.
Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Pečený bůček s kůží, Pečený plněný bůček, Pečený bůček plněný zelím, Vepřový bůček s bambusovými výhonky, Pečený bůček s bramborovou nádivkou