Ryby
- Zapečené filé z uzeným sýrem
- Halászlé
- Rybí guláš
- Kapr s tatarskou omáčkou
- Paprikáš z rybího filé
- Kapr na žampionech
- Kapr po orientálsky
- Rybí kari
- Kapr na bramborách
- Kapr smažený v sýrovém těstíčku
- Kapr smažený v žampionovém těstíčku
- Kapr ve vínovém těstíčku
- Zapékané filety se sýrem
- Losos s višňovou omáčkou
- Rybí ragů s čočkou
- Africký sumec se sezamovými semínky
- Grilovaný norský losos
- Grilovaný losos na zelenině ratatouille
- Losos s ořechovou crustou na bramborovém nákypu (a fenyklovém ragú)
- Lososové filé
- Okinawské Tempura
- Matjesy s jablečným salátem a brusinkami
- Steak z lososa s provensálským kořením
- Rybí filety a zdravý salát
- Pstruh s Amarettem
- Zapečená treska
- Zapékané rybí filety
- Makrely na olivách
- Pstruh v žampionech
- Alijašská treska v těstíčku