Grilovaný norský losos

11.7.2012
Potřebujeme:

norský losos, koření, čerstvé bylinky, citron, zelená a červená paprika, šafrán, rýže, olej, máslo, krevety, cibule, česnek, sůl, cukr, šumivé víno

Jak na to:

Lososa vložíme do bylinkové marinády, kterou jsme připravili z čerstvých bylin, papriky, citrónu a olivového oleje. Opečeme ho z obou stran. Do výpeku přidáme krevety, česnek a šafránová rýži. Do další pánve si dáme máslo, cukr a citronovou kůru, přivedeme do varu, podlijeme šumivým vínem a odstavíme. Lososa podáváme prolité citronovou omáčkou na šafránové rýži.

Podobné recepty:

Grilovaný losos, Norský losos, Grilovaný losos na limetách, Grilovaný losos s těstovinami, Grilovaný losos na zelenině ratatouille