Alijašská treska v těstíčku

28.6.2012
Potřebujeme:

8 ks aljašské tresky, 100 g hladké mouky, bílý pepř, chilli koření, olej
Těstíčko: 3 vejce, 2 PL sardelové pasty, 2 lžíce zakysané smetany, 2 PL mléka, 100 - 150 g polohrubé mouky, 1 PL čerstvých bylinek, a sůl

Jak na to:

Všechny přísady na těstíčko smícháme. Filé rozřízneme na kousky. Do mouky přidáme pepř a sůl. Potom jí obalíme filé. Plátky filé namáčíme do těstíčka a smažíme na oleji.

Podobné recepty:

Treska ve vínovém těstíčku, Zapékaný kapr nebo treska, Treska trochu jinak, Telecí řízek v sýrovém těstíčku, Cuketa v parmezánovém těstíčku