Zelenina s masem
- Živánská pečeně se šalvějí
- Fenykl na smetaně
- Rajčata s masovou nádivkou a pórkem
- Zelné batůžky
- Týkvové loďky
- Zapečené plněné papriky
- Zelné balíčky v rajčatové omáčce
- Květákový pokrm s hovězím masem
- Plněné pečené kedlubny s omáčkou
- Dolmades
- Čekankové lodičky
- Růžičkové prsa
- Skládaná kapusta
- Kuře s kysaným zelím
- Plněné lilky
- Pirátský měšec
- Zapékaná cibule
- Roládka z pórku
- Prokládaná brambora
- Oravský ježci
- Plněné kapustové batůžky
- Kuře na zelí
- Moravská placka
- Okurky plněné masem
- Šunkové rolky
- Fazolka překládána masem
- Slaninka se zelím
- Zbojník
- Bramborové placky podle Lukáše
- Prokladenec