Roládka z pórku

Potřebujeme:

1 větší pórek, 1 menší kapusta, 100 g kuřecích prsou, 33% smetana, sůl, mletý bílý pepř, muškátový ořech, 1 dcl bílého vína, 20 g másla, čerstvý estragon

Jak na to:

Pórek a kapustu spaříme ve vroucí vodě. Kuřecí prsa ochucené kořením rozmixujeme se smetanou na hustší hmotu. Na připravenou fólii nebo alobal klademe pórek a kapustu a naneseme kuřecí hmotu, zlehka svineme do rolády a dáme vařit do vody asi na 5 minut. Ze zbylého pórku restování na másle, zastříkneme vínem a smetanou připravíme omáčku, kterou ochutíme estragonem. Roládku nakrájíme a přeléváme omáčkou.
Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Podobné recepty:

Bramborové placky se slaninou, Pórek v alobalu, Pórková pomazánka, Pórková pomazánka, Tentenova pomazánka