Kuře s kysaným zelím
31.5.2012
500 g kysaného zelí, 1 kuře, uzená slanina, cibule, zelená paprika, máslo, mletá paprika, pepř, sušená kořenová zelenina, tmavé pivo, grilovací směs koření
Jak na to:Do pekáče poklademe zelí, slaninu, cibuli a papriku. Kuře nakrájíme na porce, které osolíme. Připravíme směs z másla, mleté papriky, koření a sušené kořenové zeleniny a zahřejeme v hrnci. Touto směsí natřeme kuře z jedné i druhé strany, dáme na zelí, kuře posypeme grilovací směsí, podlijeme tmavým pivem a přikryté dusíme. Podáváme s rýží.
Podobné recepty:Nadívané kuře zalité pivem, Kuře na způsob kachny, Kuře a la kachna, Kuře na kysaném zelí, Kuře se smetanou a kysaným zelím