Čekankové lodičky
25.6.2012
čekanka, 150 g mletého vepřového masa, cibule, pórek, barevné papriky, sůl, pepř, sušená kořenová zelenina, mletá sladká červená paprika koření na gyros, mletý kmín, olej
Jak na to:Rozebrané čekanku napařuje. Mleté maso ochutíme sušenou kořenovou zeleninou, kořením na gyros, mletou sladkou červenou paprikou, mletou kmínem, solí a černým mletým pepřem. Spolu promícháme a necháme odstát na chladném místě asi 20 min. Cibulku, pórek a barevné papriky nakrájíme a orestujeme na oleji. Odležené maso pomalu opékáme v pánvi na oleji do měkka. Napařené čekankové listy naplníme masovou nádivkou a orestovanou zeleninou.
Podobné recepty:Čekankové lodičky, Čekankové lodičky, Vikingské lodičky, Poděbradský salát, Plněné bramborové lodičky