Hovězí maso
- Sedmihradské maso na divoko
- Hovězí maso na jehle
- Hovězí řízky se sardelovou máslem
- Kořeněný hovězí tokán
- Strážnický divoký hovězí šíp
- Základní nálev na hovězí maso
- Roštěná naruby
- Majoránkové hovězí nudle
- Zvolenské roštěnky
- Provensálské pečené maso
- Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou
- Italské hovězí roštěnky
- Hovězí řízky naložené v zelenině
- Roštěnky na starý způsob
- Zahradníkové rolky
- Tatarský biftek
- Hovězí maso v mrkvové omáčce
- Roštěná Esterházy
- Steak s hořčičnou omáčkou
- Maso-ananasové jehly
- Hovězí kostky na hořčici
- Hovězí soté
- Restované maso s bílým vínem
- Hovězí roštěná s bylinkami
- Hovězí roštěná na italský způsob
- Hovězí roštěnky s pikantním dipem
- Steak ze 4 druhu koření
- Svíčková alla Gorbačov
- Svíčková
- Maso Evropa