Hovězí kostky na hořčici

Potřebujeme:

500 g hovězího masa, 1 cibule, 1 PL hořčice, ½ kostky hovězího bujónu, pepř, sůl, olej, voda, solamyl

Jak na to:

Cibulku a maso nakrájíme na kostky. Maso osolíme a okořeníme pepřem. Do tlakového hrnce (tlakové hrnce) dáme asi 2 lžíce oleje na to dáme zpěnit cibulku. Přidáme maso a mícháme dokud nepustí šťávu. Pak přidáme hořčici, bujón a vodu (asi 3-4 dcl) zavřeme a dáme vařit. Když začne syčet stáhneme plamen na minimum a necháme 30 min. vařit. Po otevření přelijeme vše do hrnce a zahustíme 2-3 lžičky solamylu, které smícháme v trošce vody. Povaříme ještě asi minutku dochutíme popřípadě solí a hotovo. Podáváme s těstovinami a kyselými okurkami.

Podobné recepty:

Masová pomazánka, Masová pomazánka, Hovězí roštěná s cibulí, Hovězí maso dušené na hořčici, Hovězí maso dušené na hořčici