Hovězí roštěná s cibulí
21.4.2012
800 g hovězí roštěnky, 6 lžic oleje, 10 g mouky, 250 g cibule, sůl, hořčici, pepř, 1 dcl zakysané smetany, 1 lžíci Podravky
Jak na to:Maso nakrájíme na řízky, okrajové blány nařízneme, osolíme, posypeme moukou. Řízky vložíme do horkého oleje, osmahneme je z obou stran, vyjmeme. Na témže oleji osmahneme cibuli nakrájenou na plátky, řízky vložíme zpět, přidáme hořčici, pepř, Podravku a dusíme při podlévání vodou. Nakonec přimícháme smetanu a ještě krátce povaříme. Podáváme s brambory nebo s rýží.
Podobné recepty:Grilované hovězí roštěná s cibulí, Chřestová roštěná, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Roštěná Esterházy, Domácí hovězí roštěná