Telecí ragú
20.9.2011
240 g telecího masa, olej, 1 cibule, sůl, pepř, 50 g mrkve, 30 g kedlubny, 400 g květáku, 30 g hrášku, 5 g hladké mouky, petrželová nať, zeleninový vývar
Jak na to:Umyté, na kostičky nakrájené maso opečeme na oleji spolu s pokrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a dusíme. Během dušení přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou mrkev, kedlubny, později květák, hrášek a dodusíme. Maso poprášíme moukou, promícháme a krátce povaříme. Nakonec posypeme sekanou petrželkou.
Podobné recepty:Telecí řízky po boloňsku, Telecí panenka v sýrovém těstíčku, Telecí kotlety na modenský způsob, Dušená telecí, Telecí karbanátky