Telecí ragú s houbami
22.9.2008

400 gramů telecího masa, 100 gramů kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), cibule, čerstvé nebo předem namočené houby, mletý nebo drcený pepř, sůl.
Jak na to:Maso nakrájené na kousky vložíme do ? až ? litru vroucí vody, osolíme, přidáme očištěnou na kousíčky nakrájenou zeleninu a cibuli a vaříme do měkka. Pak omáčku opepříme, přidáme zvlášť na oleji podušené na plátky nakrájené houby, zaprášíme hladkou moukou a podle chuti můžeme přidat i trochu nízkotučného mléka. Dosolíme a dokořeníme a ještě chvíli povaříme.
Podobné recepty:Telecí řízky po boloňsku, Telecí ragú, Telecí panenka v sýrovém těstíčku, Telecí kotlety na modenský způsob, Dušená telecí