Segedínský guláš

sůl, cibule 1 ks, sádlo 50 g, mouka hladká 30 g, smetana kysaná 2 dl, maso vepřové 500 g, zelí kysané 700 g, paprika mletá
Jak na to:Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na kostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme dle chuti a dusíme do měkka.
Podobné recepty:Segedínský guláš z králíka, Segedínský guláš, Segedínský guláš ze sojových kostek, Segedínský guláš, Segedínský guláš s Liptovským salámem