Levočské plněné omelety

Potřebujeme:

Těsto: 125 ml mléka, 2 vejce, 200 g hladké mouky, sůl, pepř, olej
Náplň: 50 g šunky, 1 bílá paprika, 100 g fazolových lusků, 100 g sterilovaných žampionů, 100 g pórku, 1 cibule, 1 lžíce másla, cherry rajčátka

Jak na to:

Do trochy mléka rozklepneme vejce a vmícháme mouku. Postupně přidáme zbylé mléko. Těstíčko osolíme, opepříme a necháme odpočinout. Nakrájíme šunku, papriku, fazolky, pórek a scezené žampiony. Pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme fazolky, vlijeme nálev z hub a dusíme. Přidáme papriku, nakonec houby a šunku. Zeleninovou směs podle chuti okořeníme. Z těstíčka smažíme na oleji tenké omelety a na talířích jejich plníme zeleninou. Ozdobíme jejich půlkami cherry rajčátek a ihned podáváme.

Podobné recepty:

Omelety plněné mletým masem, Špenátové omelety se šunkovou pěnou, Drůbeží játra v omeletě, Vaječné omelety, Omeleta plněná játry