Drůbeží játra v omeletě
20.6.2012
4 vejce, 4 plátky tvrdého sýra, 250 g drůbežích jater, 1 cuketa, 1 cibule, 1 kapie, olej, drcený kmín, pažitka a sůl
Jak na to:Vejce rozšleháme, přidáme sůl, nakrájenou pažitku a upečeme větší omelety. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme nastrouhanou cuketu, nakrájenou játra, kmín a krátce podusíme. Solíme až před dovařením. Omelety naplníme jaterní směsí, přeložíme, překryjeme plátkem sýra a dáme krátce zapéct. Hotové omelety dozdobíme kapií a petrželkou.
Podobné recepty:Drůbeží játra na pikantní způsob, Drůbeží játra na pikantní způsob, Drůbeží mix, Pečený plněný bůček, Arabské hovězí játra