Drůbeží játra na pikantní způsob
16.12.2011
600 g drůbežích jater, 1 vejce, 1 PL Solamylu, sůl, pepř, 2 chilli papričky, 3 lžíce oleje, Glutasol, 1 PL ostré hořčice, 2 lžíce červeného vína
Jak na to:Drůbeží játra pokrájejte na menší kousky a promíchejte s rozšlehaným vejcem, rozmočený Solamylem, osolte, opepřete mletým pepřem a posypte nadrobno posekanými chilli papričkami. Opět promíchejte a nechte odstát 20 min. Potom játra vložte do rozehřátého oleje a opékejte. Když je měkká, přidejte Glutasol, hořčici a podlijeme červeným vínem. Ještě chvíli dusíme a horké podávejte.
Podobné recepty:Drůbeží játra na pikantní způsob, Drůbeží mix, Játra na gruzínský způsob, Pečený plněný bůček, Kuřecí játra na dijonská způsob