Kuřecí paprikáš
6.11.2011
1 kuře, ½ l kysané smetany, 50 g hladké mouky, 1 cibuli, 1 lžíci rajského protlaku, červenou mletou papriku, sůl, feferonku, 2 lžíce oleje
Jak na to:Kuře dobře omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Na oleji usmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme papriku, kuře a chvíli podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme feferonku, lečo a dusíme do měkka. Potom přilijeme kysanou smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku a 1 lžíci rajčatového protlaku a 5 minut povaříme.
Podobné recepty:Kuřecí paprikáš s houbami, Slaný závin, Kuřecí řízky se suchým salámem a sýrem, Kuřecí paprikáš, Kuřecí smetanový paprikáš