Klobásové koláčky

11.11.2011
Potřebujeme:

350 g hladké mouky, 250 g margarínu, 2 dcl kysané smetany, domácí klobásu, tvrdý sýr, sůl

Jak na to:

Z mouky, margarínu a ze smetany vypracujeme těsto a necháme ho odstát 12 hodin. Těsto rozválíme na tloušťku 3 až 4 mm. Vykrajujeme kolečka, které potřeme rozšlehaným vejcem, osolíme a poklademe na suchý plech. Na každé těstíčko položíme kolečko klobásy a opět potřeme vejcem. Ze zbytků těsta vykrajujeme malé hvězdičky a klademe je do středu klobásy. Opět potřeme vejcem, posypeme strouhaným sýrem a upečeme v troubě.

Podobné recepty:

Klobásové koláčky, Klobásové koláčky, Klobásové koláčky, Nekynuté koláčky, Holubi podle Toulosa - Lautrec